Skip to main content

Wij gaan voor een duurzame aanpak

We vinden het belangrijk om klanten een duurzame waarde te bieden én om ook zelf duurzaam te ondernemen. Intern betekent dit bijvoorbeeld dat we een duurzaam pand hebben. Gasloos, all-electric, zonnepanelen op het dak, energiebesparing door gelijkstroom en accupakketten voor ‘peak saving’ om het net en de installaties te ontlasten.

Duurzame inzet medewerkers

Duurzaam ondernemen betekent ook dat we kijken naar de duurzame inzet van onze medewerkers. We bieden ze alle ruimte om te groeien en zich verder te ontwikkelen in hun expertise en zelfstandigheid.

Energie besparen door efficiënt te werken

Verder blijven we innoveren en zoeken we naar slimme oplossingen om steeds efficiënter te kunnen werken. Dit scheelt niet alleen in tijd en kosten, maar ook in energieverbruik en belasting van het milieu.

Inrichting van externe processen

Samen met onze leveranciers ontwikkelen we continu nieuwe technieken en methoden om het winkel- en werkproces zo duurzaam mogelijk in te richten. Of het nu gaat om klimaatsystemen, toegangsdeuren of lichtoplossingen… samen maken we het verschil.

Op onze R&D-afdeling

De R&D-tak van Kersten Technische Bedrijven streeft er altijd naar om producten en systemen te ontwikkelen die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn en bijdragen aan:

  Een hoge, beheersbare kwaliteit.

  Een snellere verwerkingstijd op locatie.

  Lagere kosten door arbeidsverplaatsing en productie efficiëntie.

Back to top

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren.