Skip to main content

Jumbo - halloooo mooiste en meest duurzame winkel

Jumbo

De uitdaging

Bijna wekelijks een winkel

 

Jumbo is een enorm hard groeiende supermarktketen. Elke week starten we wel ergens in de Benelux met het (om)bouwen van een winkel. Door het onderlinge vertrouwen en de duidelijke afspraken kunnen we telkens razendsnel aan de slag met de E-werkzaamheden.

Met in 2021 als kers op de taart Jumbo Leussink in Goor - uitgeroepen tot mooiste supermarkt van Nederland en meest duurzaam ontworpen supermarktpand van de Benelux.

Over

Slimme inzet van prefab

In Nederland én België

Kersten Retail voert al meer dan zeven jaar rechtstreeks alle E-werkzaamheden uit voor deze gigant in de Foodsector - in Nederlandén België. Van verlichting tot security en beveiliging. Bij Jumbo draait het om het leveren van betrouwbaarheid, snelheid, prijs-kwaliteit én capaciteit. En de slimme inzet van prefab speelt daarbij een onmisbare rol.

Supermarkten bouwen is een topsport. Het gaat zó snel, daar heb je een goed op elkaar ingespeeld team voor nodig. Zo gaat ons team telkens weer de uitdaging aan om alle E-werkzaamheden voor een winkel in één week tijd uit te voeren. En dan te bedenken dat we de afgelopen jaren al honderden verbouwingen hebben mogen aanpakken.

België

Kersten Jumbo
Kersten Jumbo
Kersten Jumbo

Impressie

Geïnspireerd geraakt?

Wij vertellen u graag meer! Vul het volgende formulier in en we nemen snel contact met u op.

Contact

Back to top

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren.