Skip to main content

Striving for the best

The Sting

De uitdaging (én fun)

No-nonsense aanpak

 

The Sting staat voor fun, striving for the best en no-nonsense. Wij herkennen ons hier ook zeker in. Bij The Sting werken ze pragmatisch; gewoon doen. Heb je een goed idee dan mag je er mee aan de slag. Natuurlijk verwachten ze hier van ons ook wel een goede onderbouwing voor. Maar het geeft ons de kans om ons werk slim, samen en inspirerend aan te pakken!

Over

Succes als vaste technische partner

 

We zijn er trots op dat The Sting voor Kersten Retail kiest als technische partner. We mogen alle technieken verzorgen in de winkels en dat geldt voor al hun formules: Sting, Costes, Cotton Club en Distrikt. Daarnaast doen we het ook echt sámen. The Sting betrekt ons al in een vroeg stadium bij de projecten.

Zowel bij nieuwbouw projecten als bij verbouwingen werken we in een hecht bouwteam, waarbij de verwachte prestaties op topniveau liggen. The Sting rekent bij Kersten altijd op: een goede voorbereiding, kwaliteit, binnen tijd en budget, een goede communicatie en een proactieve houding.

Het werkt ontzettend fijn met The Sting. We weten wat we aan elkaar hebben en wij krijgen de ruimte om onze kracht en kunde optimaal in te zetten.

Doel

Kersten The Sting
Kersten The Sting
Kersten The Sting
Kersten The Sting
Kersten The Sting

Impressie

Geïnspireerd geraakt?

Wij vertellen u graag meer! Vul het volgende formulier in en we nemen snel contact met u op.

Contact

Back to top

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren.