Skip to main content

Kersten Energietechniek

Op naar 100% fossielvrij

Wij verduurzamen de bebouwde omgeving met collectieve warmte- en koudeinstallaties. Zo maken we nieuwe of bestaande woonwijken, appartementen en commerciële ruimtes fossielvrij en klaar voor een duurzame toekomst.

Met onze niet te stillen innovatiedrang bedenken we steeds slimmere oplossingen en werkwijzen.

100% fossielvrij

Onze mensen

Met ruim 240 enthousiaste collega’s ontwerpen, realiseren en beheren we installaties voor diverse toepassingen. Door intensief samen te werken, lef te tonen en open te communiceren, kunnen wij alle duurzaamheidsvraagtukken en collectieve installaties waarmaken.

Onze mensen

Energietransitie

De energietransitie is een verandering in een markt waar ook veel vraag is naar technische mensen. Daarom moeten we dit samen doen. Werken met diverse partners zorgt daarbij voor een stevige ruggengraat binnen de energietransitie. We pakken uitdagingen aan om onszelf en onze mensen te blijven ontwikkelen en vinden steeds weer slimmere oplossingen in techniek!

Energietransitie

Groei door op de juiste plek

In steeds hoger tempo komen innovaties op ons pad. Om het kennisniveau van onze eigen mensen en vakgenoten op niveau te houden, hebben we het Kersten Technisch College opgezet. Met een volledig ingerichte praktijkruimte kunnen studenten alles zelf ervaren en worden daarbij begeleid door onze zeer ervaren collega’s.

Kersten Technisch College

Kersten Technische Bedrijven

Kersten bestaat inmiddels al meer dan 90 jaar. Bij de groep werken 240 enthousiaste mensen verdeeld over 5 BV’s: Kersten Retail, Kersten Services, Kersten Energietechniek, BIM-web en Conntech.

Kersten Technische Bedrijven

Back to top

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren.