Skip to main content

Centrumeiland IJburg Amsterdam

Intro

De vraag aan Kersten Energietechniek

Van engineering tot service

 

In vier maanden moesten de WKO-installatie en distributieleidingen voor 1500 woningen op Centrumeiland IJburg, Amsterdam opgeleverd worden. Dit lukte ons als Kersten Energietechniek door centraal de regie te nemen en goed samen te werken met nevenaannemers.

Centrumeiland is een nieuw stuk land in Amsterdam dat is opgespoten in het IJ. De gemeente Amsterdam heeft dit deel bestempeld als een groene en duurzame stadswijk. Energieneutraal wonen maakt daar deel van uit. Voor 1.500 woningen hebben wij de WKO-centrale ontworpen en geïnstalleerd.

Over

Tijd besparen en een hoge kwaliteit

Het doel?

Doordat wij de regie van het gehele project op ons hebben genomen, konden we in overleg met de nevenaannemers een strakkere planning maken waardoor we binnen 4 maanden konden opleveren.

Omwille van de snelheid heeft Kersten, in afstemming met de opdrachtgever, ondermeer gekozen voor een volledig kunststof geprefabriceerd leidingsysteem. Grote componenten zijn rechtstreeks naar de bouwplaats getransporteerd en geplaatst. Hierop zijn de geprefabriceerde delen aangesloten. Dit resulteerde in een korte montagetijd op de locatie, waardoor de opleverdatum kon worden gehaald.

Doel

Kersten Centrumeiland Ijburg Amsterdam
Kersten Centrumeiland Ijburg Amsterdam
Kersten Centrumeiland Ijburg Amsterdam

Impressie

Geïnspireerd geraakt?

Wij vertellen u er graag meer over! Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Contact

Back to top

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren.