Skip to main content

ConnTech

Het voordeel van slim werken

Maak uw installatiewerk duurzamer door gebruik te maken van prefabricage en industrieel geproduceerde componenten. Met minder materiaal op de bouwplaats en minder restafval en verspilling werkt u sneller en bespaart u geld. Maak werk van duurzame installatietechniek met de slimme oplossingen van Conntech.

Het voordeel

Onze mensen

Ons ervaren team draagt bij aan het verbeteren van uw bouwproces door de toepassing van geprefabriceerde producten. We delen graag onze kennis en ervaring om ook uw bouwproces slimmer, duurzamer en comfortabeler te maken.

Onze mensen

Onze aanpak

Hoe maken wij voor u het werk tijdens de bouw prettiger, sneller en efficiënter? Door de inzet van prefab componenten en voorgemonteerde elementen verlagen we de bouwtijd en kunnen we een constante hoge kwaliteit garanderen. Zo versnellen en verduurzamen we uw bouwproces en zet u uw schaarse groep vakmensen effectiever in.

Onze aanpak

Historie

In 2003 realiseerde wij ons dat vakmensen en kwaliteit steeds schaarser worden. Daardoor zou prefab een steeds belangrijker onderdeel van installatietechniek worden om o.a. de bouwtijd te verkorten.

Steeds meer werkzaamheden verschoven van de bouwplaats naar onze werkplaats, met alle voordelen van dien. Sinds 2016 is Conntech een zelfstandig bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het prefabriceren van installatieonderdelen.

Historie

Voor de vakmensen van morgen

Als onderdeel van de Kersten Technische Bedrijven groep besteden we veel aandacht aan het opleiden van vakmensen. Met ons eigen college zetten we de ervaring en expertise van onze eigen medewerkers volop in om de specialisten van morgen op te leiden.

Kersten Technisch College

Kersten Technische Bedrijven

Kersten bestaat inmiddels al meer dan 90 jaar. Bij de groep werken 240 enthousiaste mensen verdeeld over 5 BV’s: Kersten Retail, Kersten Services, Kersten Energietechniek, BIM-web en Conntech.

Kersten Technische Bedrijven

Back to top

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren.