Skip to main content

BIM-web

Maak het verschil met BIM

De voordelen van BIM zijn haast eindeloos. Maak gebruik van onze kennis en ervaring om sneller te ontwerpen en bouwen. Ook in de onderhoudsfase biedt BIM veel mogelijkheden. Wij laten u graag zien hoe uw project slimmer en sneller gerealiseerd kan worden met BIM.

Maak het verschil

Onze mensen

Ons team van BIM-modelleurs en -engineers bestaat uit technische professionals met ruime praktijkervaring. Wij weten hoe het er op de projecten aan toe gaat en hoe wij daar voor en met u het verschil kunnen maken. 

Onze mensen

Werken bij BIM-web

Wat is nu typisch voor de mensen die bij BIM-web werken? Ze houden wel van een (technische) uitdaging, vinden het belangrijk om lekker samen te werken en ze willen zichzelf blijven ontwikkelen. Werken voor retail, building & industry is een unieke tak van sport. Naast een flinke dosis kennis en kunde vraagt het ook om een enthousiaste inzet, flexibiliteit en betrokkenheid.

Werken bij

Keurmerken

Als onderdeel van de Kersten Technische Bedrijven groep, hebben we alle kennis en technologie in huis om topkwaliteit te kunnen leveren. We werken volgens de laatste normeringen en onze installaties zijn uiteraard voorzien van de nodige keurmerken. We reduceren faalkosten door o.a. de inzet van BIM en prefabricage en garanderen een vlotte en efficiënte realisatie.

Keurmerken

Historie

Kersten bestaat inmiddels al meer dan 90 jaar. Bij de groep werken 240 enthousiaste mensen verdeeld over 5 BV’s: Kersten Retail, Kersten Services, Kersten Energietechniek, BIM-web en Conntech. Kersten Energietechniek houdt zich bezig met het realiseren, renoveren en onderhouden van technische en duurzame installaties voor (collectieve) woningbouw en utiliteit.

Historie

Groei door op de juiste plek

In steeds hoger tempo komen er nieuwe innovaties op ons pad. Om het kennisniveau van onze eigen mensen en vakgenoten op niveau te houden, hebben we het Kersten Technisch College opgezet. Met een volledig ingerichte praktijkruimte kunnen studenten alles zelf ervaren en worden daarbij begeleid door onze zeer ervaren collega’s.

Kersten Technisch College

Kersten Technische Bedrijven

Kersten bestaat inmiddels al meer dan 90 jaar. Bij de groep werken 240 enthousiaste mensen verdeeld over 5 BV’s: Kersten Retail, Kersten Services, Kersten Energietechniek, BIM-web en Conntech.

Kersten Technische Bedrijven

Back to top

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren.