Skip to main content

BIM-web

Maak het verschil met BIM

De voordelen van BIM zijn haast eindeloos. Maak gebruik van onze kennis en ervaring om sneller te ontwerpen en bouwen. Ook in de  onderhoudsfase biedt BIM veel mogelijkheden. Wij laten u graag zien hoe uw project slimmer en sneller gerealiseerd kan worden met BIM.

Maak het verschil

Onze mensen

Ons team van BIM-modelleurs en -engineers bestaat uit technische professionals met ruime praktijkervaring. Wij weten hoe het er op de projecten aan toe gaat en hoe wij daar voor en met u het verschil kunnen maken.

Onze mensen

Historie

Kersten bestaat inmiddels al ruim 90 jaar. Bij de groep werken 240 enthousiaste mensen verdeeld over 5 BV’s: Kersten Retail, Kersten Services, Kersten Energietechniek, BIM-web en Conntech. BIM-web is opgericht om alle expertises te bundelen en ons ook te kunnen richten op projecten van klanten. Met onze installatie-roots en tomeloze innovatiedrang, dragen we graag bij aan het verbeteren van uw processen.

Historie

Werken bij BIM-web

Wat is nu typisch voor de mensen die bij BIM-web werken? Ze houden wel van een (technische) uitdaging, vinden het belangrijk om lekker samen te werken en ze willen zichzelf blijven ontwikkelen. Werken voor building & industry is een unieke tak van sport. Naast een flinke dosis kennis en kunde vraagt het ook om een enthousiaste inzet, flexibiliteit en betrokkenheid.

Werken bij

Groei door op de juiste plek

In steeds hoger tempo komen innovaties op ons pad. Om het kennisniveau van onze eigen mensen en vakgenoten op niveau te houden, hebben we het Kersten Technisch College opgezet. Met een volledig ingerichte praktijkruimte kunnen studenten alles zelf ervaren en worden daarbij begeleid door onze zeer ervaren collega’s.

Kersten Technisch College

Kersten Technische Bedrijven

Kersten bestaat inmiddels al meer dan 90 jaar. Bij de groep werken 240 enthousiaste mensen verdeeld over 5 BV’s: Kersten Retail, Kersten Services, Kersten Energietechniek, BIM-web en Conntech.

Kersten Technische Bedrijven

Back to top

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren.